Hoe Anna werkt

Onze eerste sessie begint met een intakegesprek. Als rode draad volgen we de vragenlijst die je vooraf hebt ingevuld. Aan de hand van dit gesprek kan ik me een duidelijker beeld vormen van wie je bent, wat je klachten zijn en wat je graag wilt voelen veranderen. Na dit gesprek gaan we aan de slag met de behandeling.

Bij de behandeling hanteer ik uiteenlopende werkvormen afhankelijk van wat je lichaam aangeeft. Als ik spreek over lichaam bedoel ik alles wat ik ontmoet als we samenwerken: je lichaam en geest, je gedachten en emoties, je verbinding met je heden, verleden en toekomst. Het is nooit eng of bedreigend. En je lichaam geeft nooit meer vrij dan het wilt of aankan.

Als afronding bespreken we hoe je je voelt en wat er leeft. Bijna altijd geef ik ‘huiswerk’ mee onder de vorm van een oefening, tekst, Bach-bloesems, etc. Het effect van de sessie wordt hierdoor duidelijk verdiept. Bovendien helpt het je om zelf mee verantwoordelijkheid te nemen voor jouw proces.

De daarop volgende behandeling beginnen we ook telkens met een kort gesprek waarin we evalueren wat er is veranderd, hoe dat nu voelt en wat de focus is voor deze sessie.

Ik help mensen bij het voelen, overwinnen en helen van hindernissen die hen weerhouden om gecenterd, pijnvrij en gelukkig te leven. Tijdens het proces transformeren we beperkende overtuigingen in oorspronkelijk nieuw denken, voelen en handelen. Dit krachtige ‘inside-out’ proces creëert innerlijke rust, gezondheid en geluk.

Een sessie duurt ongeveer 1u15. Het geheel speelt zich af in een coachende, betrokken sfeer. Klachten waarmee ik je kan helpen vind je onder welke klachten.

Sessies kunnen gegeven worden in het Nederlands, Frans, Engels of Duits.

Het doel van een sessie is een gevoel van welzijn, helderheid en innerlijke rust creëren, zodat je weer voluit je leven kunt leiden. De weg is veilig, zorgzaam en diepgaand.”

Pin It on Pinterest