Contactinformatie

Anna Legein
Van Schoonbekestraat 115
2018 Antwerpen
+32 475 31 62 62
anna@annalegein.be

Hoe bereik je ons?

Met openbaar vervoer: In de directe omgeving zijn verschillende bus- en tramhaltes (www.delijn.be).

Vanaf Berchem Station: Bus 30 of 34 richting Antwerpen Zuid aan voorkant van het station (plein oversteken), 3 bussen per uur, 11 minuten rijtijd, afstappen halte Van Schoonbekestraat.

Vanaf Centraal Station: In metrostation tram 6 of 2 nemen richting Hoboken/Olympiade, rijtijd 11 minuten, afstappen halte Markgravelei, 500 meter stappen. 

Met de stadsfiets ‘Velo‘: Velo brengt je snel en fileloos overal in de stad. (www.velo-antwerpen.be)
fietstations aan Hof van Leysen, Van Trierstraat of Lange Lozanastraat.

Te voetVanaf Berchem station: via de achteruitgang. volg de richtlijnen van Google. wandeltijd ca 35′.

Met de wagen: Parkeren is niet altijd eenvoudig in dit stadsdeel en is meestal betalend. Een paar opties:

  • Even een paar straten rondrijden biedt meestal een oplossing. betalen via app. zie hiernaast.
  • Op de hoek van de van Schoonbekestraat met de Lange Lozanastraat is er een Carrefour met ondergrondse parking. Als je uit de UITgang vd parkeerplaats stapt, ben je 150 m van ons huis. Open van 8.00 – 20.00 behalve op zon- en feestdagen. Betalend! maw eerst iets gaan kopen voor je buitenrijdt.
  • Aldi op 150 m vh huis. Ook hier eerst iets kopen zodat je kunt buitenrijden.
  • Er is een grote publieke parkeerruimte (PIVA parking) aan de rand van de binnensingel (waar de Arthur Goemaerelei en de Desguinlei samenkomen). Deze is gratis en op 10 minuten stappen van ons huis. Een fijne wandeling door enkele mooie straten van Antwerpen. Je wandelt door de de Arthur Goemaerelei tot aan de Markgraevelei. Dan 1e Links, 1e Rechts en je bent in de Van Schoonbekestraat!  (Let op: deze parking is niet beschikbaar op vrijdag van 11 tot 17u omdat het daar dan markt is.)
  • Parkeermeters: Als je ergens parkeert waar het betalend parkeren is (parkeerbord, zie hiernaast), kan je enkel nog elektronisch betalen (niet cash en niet per sms).

Al de bovenstaande tips zijn op eigen risico!

Antwerpen Lage Emissie Zone

Tapping Instituut ligt binnen de lage-emissiezone (LEZ) die sinds 1 februari 2017 in Antwerpen van kracht is om de luchtkwaliteit te bevorderen. Alleen voertuigen met de vereiste euronorm mogen de stad nog in. De meest vervuilende voertuigen mogen niet meer binnen. Het gaat vooral om oudere diesels en heel oude benzinewagens. Meer info vind je op lez.antwerpen.be.

Pin It on Pinterest