Wie is Anna?

Het raakvlak tussen lichaam en geest heeft me altijd al geboeid. Voor zover ik me herinner heb ik er boeken over gelezen, spreekbeurten over gehouden en cursussen over gevolgd. Maar voordat ik een praktijk opstartte heb ik heel wat andere wegen bewandeld.

In Leuven werd ik kinesitherapeute. Met een studievriend zetten we de opgedane kennis om in praktische oplossingen: het bedrijf Nirwana werd daarmee geboren. Enkele jaren later creëerden we het Kersenpitje dat ook al snel een druk bedrijf werd.

Men noemde mij een succesvolle zakenvrouw tot…8 maanden na de geboorte van mijn eerste zoontje het koord brak. Onverwachts zakte ik weg in een burn-out. Maandenlang keek ik uit over de velden en niks leek nog zinvol. Ik had de limieten van mijn kunnen bereikt. Gaandeweg en met vallen en opstaan toonde er zich een andere weg.

De bedrijven heb ik verkocht en een nieuwe zoektocht was begonnen. Het leidde me oa langs afgeronde opleidingen van holistische massage, shiatsu, voetreflexologie, 4 dimensioneel lichaamswerk, Coaching, Bachbloesems en uiteindelijk een 4 jarige opleiding Kinesiologie en ‘Heart of Healing’. De voorbije 12 jaar heb ik me intens toegelegd op EFT en Matrix Reimprinting. 

Het raakvlak tussen body en mind heb ik uitvoerig kunnen ervaren en bestuderen de voorbije 25 jaar. Met deze bagage help ik je graag verder op je pad. Dat kan enerzijds in de praktijk, anderzijds door het volgen van een workshops of opleidingen.

Van Harte,

Anna

Anna Legein

Anna Legein

Ik help mensen bij het voelen, overwinnen en helen van hindernissen die hen weerhouden om gecenterd, pijnvrij en gelukkig te leven.

Pin It on Pinterest