Contactinformatie

Anna Legein
Van Schoonbekestraat 115
2018 Antwerpen
+32 475 31 62 62
anna@annalegein.be

8 + 4 =

Openbaar vervoer - stadsfiets - parkeertips

Met openbaar vervoer: In de directe omgeving zijn verschillende bus- en tramhaltes (www.delijn.be). Berchem Station is het dichtstbijzijnde treinstation. Van het station doet de bus er ca 15 min over tot onze straat.

Met de stadsfiets ‘Velo‘: Velo brengt je snel en fileloos overal in de stad. Op 70 m van ons huis is er een Velo-halte

Met de wagen: TIP: Parkeren is niet altijd eenvoudig in dit stadsdeel en is vaak betalend. Een paar alternatieven: op de hoek van de van Schoonbekestraat met de Lange Lozanastraat is er een Carrefour met ondergrondse parking. Als je uit de UITgang vd parkeerplaats stapt, ben je 150 m van ons huis. Open van 8.00 – 20.00 behalve op zon- en feestdagen. Op de Lange Lozanastraat vind je ook een Aldi met grote parkeerplaats op 300 m van ons huis. Open van 8.30 – 19.00. Beide hebben tegenwoordig wel een slagboom bij het uitrijden, maar een pakje appeltjes kopen is al voldoende om weer buiten te geraken :). Er is ook een grote publieke parkeerruimte (PIVA parking) aan de rand van de binnensingel (waar de Arthur Goemaerelei en de Desguinlei samenkomen). Deze is gratis en op 10 minuten stappen van ons huis. Je wandelt door de Arthur Goemaerelei tot de Markgraevelei. Dan 1e Links, 1e Rechts en je bent in de Van Schoonbekestraat! Succes!

Parkeren is op eigen risico! Ik kan niet garanderen dat er in de ondergrondse parkings niet gecontroleerd worden! ik kan alleen maar zeggen dat ik in de 10 jaar dat ik hier praktijk voer en les geef nog maar 1 x heb geweten dat iemand een boete kreeg…

Pin It on Pinterest