Anna Legein

Het raakvlak tussen lichaam en geest heeft me altijd al geboeid. Voor zover ik me herinner heb ik er boeken over gelezen, spreekbeurten over gegeven en cursussen over gevolgd.

Een burn-out na een carrière van 18 jaar als zakenvrouw veranderde mijn leven; de zoektocht naar genezing wakkerde mijn oude passie weer aan.

Gefascineerd volgde ik scholing in uiteenlopende technieken zoals shiatsu, reflexologie, 4 dimensioneel lichaamswerk, coaching, een 4 jarige opleiding Kinesiologie (oa Brain Gym, Touch For Health, Neuro-energetic Kinesiology), etc. Uit deze ervaring en kennis ontstond mijn huidige praktijk.

De voorbije 9 jaar heb ik me intensief Internationaal toegelegd op EFT (Emotional Freedom Techniques) en Matrix Reimprinting. Deze krachtige technieken vormen nu de kern van mijn behandelingen.

Sinds 8 jaar geef ik cursussen en opleidingen aan particulieren en professionals. Gedurende 5 jaar deed ik dat als Vlaamse trainer binnen de schoot van de Nederlandse Novet opleiding. Ondertussen ben ik Master Trainer voor EFT en Matrix Reimprinting bij EFTMR Academy (GB).

Het is mijn droom om in Vlaanderen een kwalitatief en professioneel netwerk op te zetten van EFT & Matrix Reimprinting behandelaars.

Pin It on Pinterest