Basisworkshop Leer zelf EFT!

Deze populaire online workshop bieden we maandelijks aan. In één avond leer je het EFT basisprotocol doeltreffend op jezelf toe te passen. 

Wil je weten…

  • Waarvoor je EFT (Emotional Freedom Techniques) kunt gebruiken?
  • Of Tapping je echt in drie sessies van die angst af kan helpen?
  • Of EFT moeilijk is om te leren?
  • Wat de link is met Matrix Reimprinting?
  • Of deze technieken wetenschappelijk onderbouwd zijn?

Kom dan langs!

We leren je het basisprotocol doeltreffend op jezelf toe te passen. Je voelt daardoor zelf wat de impact is van EFT bij storende emoties, fysieke klachten of pijnlijke herinneringen.

Tijdens deze workshop kun je werken aan een eigen thema of probleem ( bijv. bang voor de hond van de buren, schouderpijn, angstig voor een examen…). En wees gerust, je moet dit onderwerp niet delen met de groep; eigen aan EFT is dat je er niet over moet praten om een probleem op te lossen!

Na deze basisworkshop voel je je gegarandeerd een stuk lichter & vrijer. Je kunt EFT verrassend vlot toepassen in uiteenlopende alledaagse situaties én weet ook wanneer het beter is om naar een professional te stappen!

Voor wie?

  • Je hebt nog nooit eerder van EFT gehoord
  • je hebt eerder al iets over EFT gevolgd en wilt even opfrissen.
  • je bent in behandeling bij een EFT therapeut en wilt de techniek ook op jezelf leren toepassen tussen de sessies door.
  • Je overweegt de EFT opleiding voor professionals te volgen, maar wilt vooraf  kennismaken met de methode, de lesgever, de locatie.

Alle redenen zijn goedVan harte welkom!

Praktisch

Leer zelf EFT! is een interactieve online workshop.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Deze workshop wordt georganiseerd ism Tapping Instituut. 

Wil je deelnemen, schrijf je dan in via de link naar Tapping Instituut in de rechter kolom. Daar vind je de data en het inschrijvingsformulier . We laten je zo snel mogelijk weten of er die dag nog plaats is. Jouw deelname ligt vervolgens vast na het storten van 15 €.  Je ontvangt de dag van de workshop een ZOOM-link doorgemaild en het cursusmateriaal.

“En nog eens bedankt voor de zeer boeiende workshop. Je hebt echt de gave om het overzichtelijk en met passie over te brengen. Dit is een blijver!”

 

Peter, Antwerpen

Bedankt voor de waaaaaw-ervaring van de cursus! Het spreekt mij zo ongelooflijk aan!!! Mij zie je terug :)”

Tine, Kasterlee

Inschrijven

Je vindt alle praktische informatie en de mogelijkheid om in te schrijven terug op de website van het Tapping Instituut.

LesgeverAnna Legein

Prijs: 15 € (inclusief cursusmateriaal)

 

 

Pin It on Pinterest